14. september 2024
Facebook
sobota, 31 august 2024 19:00

Výstavba skateparku na košickom Sídlisku KVP pokračuje v plnom prúde, na projekte sa podieľal aj olympionik Tury (video)

Written by 
Rate this item
(0 votes)

31.8.2024 (SITA.sk) - Na Sídlisku KVP v Košiciach sa začalo s druhou a treťou etapou výstavby skateparku pod mostom na Moskovskej triede. Na sociálnej sieti o tom informoval starosta Sídliska KVP Ladislav Lörinc. V rámci týchto etáp bude vybudované napríklad zázemie pre športovcov, tribúna, ale aj osvetlenie či kamerový systém. Pribudnúť by mali aj workout prvky a sociálne zariadenia. „Čo sa týka novej výstavby, financie na 2. a 3. etapu sme získali z Fondu na podporu športu, prvú etapu sme zvládli vďaka dotácii Košického samosprávneho kraja z programu Terra Incognita," uvádza mestská časť Sídlisko KVP na sociálnej sieti. Samospráva zdôraznila, že prvá etapa je naďalej plne k dispozícii a možno ju používať podľa prevádzkového poriadku.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem
Starosta Lörinc pripomenul, že prvú etapu sa im podarilo ukončiť pred letom. „Staviame najlepší skatepark na východnom Slovensku, na ktorom sa osobne podieľal aj Rišo Tury, náš najlepší skateboardista a olympionik," vyjadril sa starosta Sídliska KVP a podotkol, že Tury navrhoval i prekážky na športovisku. Lörinc tiež apeloval na verejnosť, aby sa vyhýbala oploteným a ohradeným lokalitám, a to z bezpečnostných dôvodov.

Viac k témam: skatepark
Zdroj: SITA.sk - Výstavba skateparku na košickom Sídlisku KVP pokračuje v plnom prúde, na projekte sa podieľal aj olympionik Tury (video) © SITA Všetky práva vyhradené.

Read 23 times

Media

NULL

Image Gallery

NULL

Reklama

Anketa

Rozmýšľali ste o premiestnení Vašej firmy do daňového raja?

áno, už som tak urobil - 14.3%
áno pripravujem sa na to - 35.7%
nie nerozmýšľal som - 35.7%
nie nerozmýšľal som a ani tak neurobím - 14.3%
The voting for this poll has ended on: september 9, 2013

Partneri projektu

judikaty sita

Ekonomický portál financnik.sk Vám prináša

ginal robinson banner